11 thoughts on “Inceput de 2015 cu raspunsuri la intrebari adresate de Adevarul. La Multi Ani!”

  1. Va adresez felicitari pentru toate activitatile dumneavoastra!
    Am citit interviul dumneavoastra recent din Adevarul. Ma bucur ca incercati sa aduceti la liman si Romania. Daca doriti sa implicati la un moment dat si reprezentanti ai firmelor, vreau doar sa va spun ca va stau oricand la dispozitie. Sunt activ de peste 10 pe piata IT, am trecut de cercetare aplicata, si ma intereseaza in continuare dezvoltarea clusterelor de R&D, Aveti email-ul meu in adresa comentariului.
    Cu stima,
    Andrei Mihalcea

    1. Multumesc!
      Deocamdata activitatile & interesele mele sunt axate strict pe componenta academica, dar pentru ocazii viitoare nu exclud colaborari pe componenta de (diseminare de) cercetare aplicata; am notat numele si adresa dvs. de contact. Intre timp, sunteti desigur binevenit sa audiati conferintele ERMAS– si chiar sa sponsorizati aceste activitati (inclusiv sesiuni speciale pe care le-ati propune si pe care le-ati discuta cu organizatorii din anul respectiv), in masura posibilitatilor dvs.

  2. Pentru insistentul “Victor Viorel” care a lasat nu mai putin de 4 comentarii (la diferite intervale orare) continand diferite injurii si alte chestii profund irelevante: domnule/doamna, dvs. aveti prea mult timp pentru prostii. Folositi-l pentru ceva productiv… :–)
    PS. Daca aveti vreun comentariu relevant (sunt sigur ca puteti), promit sa vi-l public. Altfel, evident puteti sa il postati in alte parti online, dar aici pe acest blog pretind standarde mai inalte.

      1. Happy New Year si tie!
        PS. No worries- incercam sa fiu constructiv (omul si-a dat silinta sa trimita 4 comentarii pe blogul meu, deci categoric dorea sa obtina o reactie…) 🙂

    1. Merci, Nenicule, as ciocni cu tine, dar suntem la un continent distanta momentan! :-). PS. Schiat placut.

    1. Multumesc si eu pentru reactie, domnule Pop, si sper evident sa aveti dvs. dreptate in privinta domnului Iohannis.

    2. Care sperante domnul meu Pop cind ai ales consilieri tripleta de mutanti masiv mediocri Marinescu-Mihalache-Muraru ?!?! Am stat degeaba la coada ore in sir sa votez!!!!

      Felicitari pentru interviu domnule profesor aveti dreptate in totalitate!!!!

Comments are closed.