(RO)Classified: Numele, prenumele si titlul stiintific

De mult timp nu am mai ras atat de bine! Razvan, tu nu vezi ca si numele ti-l scriu invers distinsii reprezentanti ai Directiei Generale de Invatamant si Control a MEdC (cu raspuns redactat de o alta (sub?)Directie a acestei Directii GIC a acestui Minister EdC, cea numita ‘Juridic si Control’!)? A propos, super ideea cu notele de bacaulaureat declasificate :-). Chapeau!

Mesajul de mai sus al lui Razvan vorbeste de la sine, deci nu mai e nevoie de comentarii detaliate. As mai aminti doar ca toate aceste date ar trebui sa fie facute publice (la cerere, dar chiar si pentru accesul nelimitat, intr-o baza online de exemplu) de fiecare universitate in parte (cum e cazul in lumea civilizata) si tot procesul ar trebui descentralizat si autonomizat la nivel de universitate/institut de cercetare acreditat sa ofere titlul de doctorat etc., cum ziceam intr-un mesaj anterior. Daca exista portite de a scapa cumva in hatisul legislativ roman (dupa cum se pare ca tare mult ar dori acesti reprezentanti MEdC) , problema s-ar rezolva (si probabil insotita de cutremure in toate directiile, comitetele, comisiile etc. care alcatuiesc jungla MEdC) prin peer pressure din partea statelor civilizate din UE (aici neexistand, din cate stiu, legislatie la nivel de uniune care ar trebui armonizata). Sau si mai simplu- de ce nu?- lasandu-l pe domn Basescu sa joace deus ex machina. Sa vedem daca data trecuta nu a fost vorba doar de o toana trecatoare (by the way, aceasta noua comisie ar trebui sa aiba oarecare influenta si in practica, n’est-ce pas?)…

In orice caz mai adaug doi invitati (Dan Mihai Constantinescu si respectiv, Violett Margareta Blaga) pe lista ‘Colbert Report Show de Romania’ (fara Stephen Colbert gazda, dar pana ii gasim alt nume show-ului, poate sa ramana si asa- strategie de marketing…), dupa deja celebri domni Roncea si respectiv Bratu. Ziceam eu ca va fi inghesuiala mare… si inca nici nu am apucat sa fac prea multa publicitate show-ului! Prima proba din show la care vor fi supusi noii invitati este declasificarea urmatoarelor foarte clasificate informatii, intai de toate in cazul dumnealor : numele, prenumele, titlurile stiintifice, pregatirea juridica si gradul de rudenie cu domnul Mischie.
Share