Patetic^2

Cat despre

a. decorarea post-mortem a Patriarhului de catre Presedintele Basescu (pur si simplu in calitatea defunctului de Patriarh al BOR si ignorand complet trecutul ‘problematic’–caveat lector: dovedit— al acestuia; Dan Tapalaga e singurul jurnalist-analist-etc. care in zilele acestea nu sufera de lapsus memoriae…, iar despre poftele recente, mai putin divine, ale Patriarhului nimanui pare sa nu-i mai pese de la Dinescu-Bulgakov incoace…)

si despre

acestea sunt materializarea pateticului sub cea mai pura forma.

Departe insa de a fi neasteptate, evenimentele acestea ne apropie mai mult de q.e.d.
Share

4 thoughts on “Patetic^2”

  1. Pai "trist si ingandurat" pentru ca a murit Mos Craciun:)))<BR/><BR/>Singurul care n-a scos nici "pâs" despre Patriarh a fost Cristian Diaconescu, vicepresedintele PSD – cu rezerva ca nu stiu daca in mass media s-a manifestat, dar cel putin pe blogul personal nici n-a pomenit de eveniment. In general pare – imi iau toate precautiile cand spun asta – un om politic a carui evolutie merita urmarita.

  2. Mda, toti se zbat sa arate cat de mult l-au pretuit pe Patriarh si cat de mult au colaborat cu el si cat de mult l-ar fi pretuit si il pretuiesc, in comparatie cu ceilalti s.a.m.d. In mod normal asta ar trebui sa intre in balanta cu semn negativ, dar… suntem intre mioritze pana la urma. Politicieni de Romania… dreapta (crestina!), centru, stanga… toti o apa si-un pamant. LOL. <BR/><BR/>PS.

  3. Sa-mi adaug si eu contributia la lista cu punctul c), adica "discutiile" despre reforma BOR prilejuite de trecerea – daca spun "in nefiinta" imi da Florian Bichir cu pixul peste urechi:)

Comments are closed.